fredag 5 november 2010

Första dagen med extrem hemlängtan, faktiskt riktigt tungt. Känner lite att jag vill sluta på jobbet o börja min resa nu, men ändå trivs jag på jobbet, ännu ett plus är ju att man känar riktigt bra. Men det känns ju dumt att jobba kvar bara för att man trivs så jävla bra på en sånhär resa, men det visar ändå hur mycket jag vantrivdes på mitt hemma, säkert därför jag vill jobba kvar.


- BBL (be back later)

2 kommentarer:

  1. Hej Lillebror.
    Det kommer ju komma sånna dagar när du längtar hem mer också. Skönt att höra att du verkligen trivs på ditt jobb. Du vet att du alltid kan skicka mig ett mess eller något så kommer jag till en dator och pratar med dig! <3

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet, men troe mest att det beror på att jag faktiskt vill hem snart ändå. Har faktiskt tänkt på det ett par dagar nu. Men det som får mig att stanna är att det känns så korkat att åka hem typ nu innan jag ens börjat haha. Men jag känner faktiskt inte att jag kommer ha så mkt här nere o göra, jag hsr egentligen bara 2 aaker som jag vill göra, och det är att plocka frukt och jobba på farm. Så just nu så siktar jag på att komma hem jan-feb :) för då har jag nog med all säkerhet gjort allt som jag vill.
    Många säger att jac borde åka runt o se massa platser, men jag är inte riktigt den som betalar onödigt med pengar för att typ åka o se ett vattenfall eller liknande, jag vill ha upplevelser.

    SvaraRadera