söndag 23 januari 2011

11

Första dagen på Kangaroo Island! Så sjukt fint! Jag o Jonas bestämde igår att stiga upp tidigt imorse för att gå o boka bil för morgondagen, men vi var så trötta eftersom vi sovit så dåligt på bussen, så vi sov nån timme till!
Väl hos hyrfirman visade det sig att det var svindyrt att hyra bil och var man under 25 så fick man inte någon försäkring!? Så vi skippade det men blev tipsade av damen på firman att vi skulle boka en "highlight" tour istället, vilket man gjorde lite längre ner på gatan. Så vi satte kurs dit och fick våran tour bokad för $99 styck, mkt fint :)
Frukost åt vi och sedan begav vi oss ut på egen hand, vilket gav oss mkt bra uttdelning. Ca 5 mil och ett antal timmar senare var vi helt möra i kroppen och hemma på hostellet o stekte känguruhamburgare! Mmh, så sjukt lyckad dag!
Vi blev dock lite besvikna att vi inte sett så mycket vilt som vi velat! Vi såg ett gäng kängurus samt lite papegojor, underlater o så. Vi träffade en jättego hund som sprang ut från en tomt, samt en hel drös med kor som följde oss längs hela hagen, vissa sprang haha! Men vi fick god utdelning på fina vyer!

Nu är det dags o sova, klockan är 22.32 och Jonas har nog sovit sen en halvtimme tillbaka!
Imorn kl 0930 går bussen, det var förresten mat inkluderat samt biljetter in till vissa parker! Sweet!

Godnatt!




























Här pappa, ett "riktigt" olivträd ;)









Vi kom runt en krök o möttes av denna :)





- BBL

Location:North Terrace,Penneshaw,Australien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar