onsdag 26 januari 2011

12

Så frustrerande, jag hade skrivit ett långt inlägg om våra dagar på Kangaroo island. Men när jag väl la upp det så försvann det!

Vi har iaf haft 4 sjukt bra dagar ute på ön!

Vi var ute på en "highlight tour" under ena dagen vilket var riktigt nice! Vi följde den södra delen av ön och hade ett antal stopp längs vägen.
Första stoppet var vid Seal bay där vi fick se sjölejon, våran guide var lite flippad, tror hon måste jobbat där ute på ön lite för länge :p och efter det var det lunch!

Efter lunchen fick vi se en fågelshow vilket var sjukt coolt!
Först hade han en uppvisning med en falk, fick en liten video på det som jag ska lägga upp när jag får chansen, håll till godo ;) sen visade han en Tornuggla som var lite envis, och till sist laughing birds. Det var en riktigt bra show!

Sedan åkte vi vidare till Remarkable rocks och sedan vidare till ett ställe där det fanns lite sälar! Remarkable rock var galet, det ser ut som någon format stenarna men det är egentligen något vulkan utbrott lr liknande som format dem :) sälarna låg bara o latade sig en bra bit bort så man fick inte några bra bilder på dem!

Sista dagen så tog vi yttiligare en promenad på ön, vi gick någon utmärkt stig som vi snabbt blev uttråkade och besvikna på, så vi vände rätt snabbt! Det är mkt roligare att utforska själv! Men påvägen hem så såg vi delfiner på riktigt nära håll! Vi gick ut på en liten udde o var kanske 10m ifrån dem! Riktigt coolt :)








































Koala!










Detta är en stekel som har stuckit en spindel, bara för att sedan kunna lägga ägg i den. Det såg sjukt ut när den lilla stekeln kom dragandes på spindeln :p




Delfiner!




Vårat Hostel :)


- BBL

Location:Light Square,Adelaide Grand Prix Circuit,Australien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar